Pomoč in svetovanje

Z veseljem smo na voljo za pomoč in informacije pri izbiri, montaži in vzdrževanju!

NOVO!
Pomembni nasveti pri nakupu čistilne naprave!

Priporočite vsebino!

Iskanje

Povpraševanje

Izpolnite enostaven obrazec in v najkrajšem času vam bomo poslali brezplačno informativno ponudbo.

AKCIJSKA PONUDBA

akcije

Pomembno


Pomembno pri izbiri naprave glede na ugodnost investicije in ob obveznem upoštevanju zakonodaje RS za vgradnjo male čistilne naprave (ČN).

 

- Klärofix® in  Klärofix model  Klärbox je tehnično preizkušena naprava visokega kakovostnega razreda 2, 3- do 10-letno garancijo na vse tehnične dele (po dveh oz. treh letih serijske garancije, lahko to podaljšate za nadaljnjih 7 let pri samo enem rednem servisu letno, ki ga bo v prihodnje predpisovala tudi zakonodaja za vse male ČN).

- Naprava mora biti testirana po standardu EN-12566-3. del s strani priglašene institucije EU.
- CE oznaka mora veljati za napravo kot celoto, ne zgolj za določene vgradne dele, vključno z dokazilom o testiranju.
- Znižanje takse za - 85% za obremenjevanje okolja z odpadno vodo, osnova je EN-12566-3. del.
- Velikost posode: v skladu z EN-12566-3. del mora biti posoda dovolj velika, saj mora prostornina posode sprejeti dovolj vode tudi v primeru povečanega dotoka (150% obremenitev). Posledično je praznjenje mulja zelo nadležno in vedno dražje, medtem ko se ČN Klärofix® prazni le 1 krat po dveh do treh letih ali celo pozneje. Prostornina posode je pomembna tudi za učinkovite rezultate čiščenja!
- Material posode: obstojen, stabilen, da se po nekaj letih ne deformira (sesedanje proti dnu, stiskanje sten od strani, itd.). S tem se kupci izognejo visokih stroškov izkopa in s tem nakupa novega sistema.

- Betonska ČN je praktično neuničljiva, saj ji dajemo 30 LET GARANCIJE.  Betonske posode so povozne brez dodatnih gradbenih del.
- Plastične (PE) posode iz naše ponudbe so testirane z 10 tonami vertikalnega pritiska (v skladu z nemško zakonodajo) in zato zagotavljamo 25 LETNO GARANCIJO.
- Naprava in njeno delovanje je popolnoma avtomatizirano (brez praznjenja košev, brez nastavljanja ventilov itd.). Samodejno se prilagaja pritoku vode glede na zmanjšanje ali povečanje števila uporabnikov, odsotnosti itd.
- Kot opcija je možen nadzor naprave na daljavo s strani dobavitelja - s pomočjo t.i. sistema telemetrije.
- Naprava mora dosegati parametre prečiščevanja odpadnih voda, ki jih predpisuje zakononodaja RS in EU. V korist kupca naprave pa naj dosega še strožje parametre, saj se bo po napovedih zakonodaja v prihodnje naglo zaostrovala. Klärofix® že zdaj presega parametre prečiščevanja za več razredov od trenutno zakonsko zahtevanih!
- Zagotovljen odkup rabljene čistilne naprave v primeru priključka na javno kanalizacijo.
- Stroški nakupa in obratovanja naprave morajo biti čim nižji, brez nenehnih popravil, pogostega poseganja v napravo in čiščenja zamašenih delov, nameščenih v odpadni vodi. V posodi sistema Klärofix® ni nameščenih nobenih električnih komponent (črpalke, propelerska mešala, plovna stikala, itd.), kar še dodatno izključuje možnost okvar na občutljivih delih ČN in dodatnih posegov v umazane dele naprave.

Copyright 2013 - 2018 © Aqua Tehnika Maribor d.o.o. - Vse pravice pridržane | Kazalo strani | Kontakt